• Stomatologie Urgente Cabinet NON STOP 5Dent, Bd. Mărășești 64-66
  • (0752) 271.755
  • office@5dent.ro

INFORMATII SI PROGRAMARI LA : 0752.271.755

Ne face o deosebita placere sa va aducem la cunostinta ca, în lunile Iunie, Iulie si August va punem la dispozitie un pachet complet de servicii de ultimă oră în implantologie la un pret foarte competitiv. Pachetul include Consultatie, Implant si Capa de Vindecare.
Va oferim o reducere de 45% la un pret promoțional de 330 euro.

Implant Straumman

Straumann

Implantul premium Straumann este un renumit implant Elvetian, fiind rezultatul a peste 30 de ani de cercetare. Ca medici specialisti, va recomandam acest implant, daca doriti cea mai buna solutie pentru Dvs.
In Clinicile dentare 5 Dent rata succesului folosind implantul dentar Straumann este de 100%.  Fiind pozitionat in varful piramidei si acoperind toate ramurile implantologiei orale, tehnologia Straumann asigura o rata de supravietuire a implantului de 97% , chiar si dupa 10 ani.

Implantul INNO

INNO.DENTAL IMPLANTS

Implantul Inno vine cu tehnologia Inno, care dupa 20 de ani de cercetare aduce calitate si siguranta dovedita international. Implantul Inno, se situeaza in topul clasamentului revistelor de specialitate, referitor la micile valori de pierdere osoasa, in comparatie cu alte tehnologii de implant similare. Un avantaj al tehnologiei Inno este perfecta conexiune dintre bont si implant nepermitand patrunderea bacteriilor.

Implantul Fast & Fixed

10 years of SKY implant system

Prin sistemul Fast & Fixed ce foloseste tehnologia Bredent, va oferim posibilitatea de a va recapata zambetul in numai 24 de ore. Veti beneficia de redobandirea aproape imediata a functiei masticatorii, fara limitari in alimentatie.
Extracţia, implantarea şi restaurarea temporara se vor face intr-o singura sedinta pe parcursul unei singure zile. Firma germana Bredent, unul dintre primii 10 producatori mondiali de implante dentare, cu experienta de peste 40 de ani in acest domeniu.

Implant Nobel Biocare

-nobel-biocare

Fiind dezvoltat in urma a multor ani de cercetari si fiind conceput pentru a oferi o stabilitate maxima si o estetica cat mai naturala, implanturile Nobel Biocare sunt solutia numarul 1 mondial in materie de restaurari dentare si osteointegrare pe termen lung.
Avand un concept unic ON1 Base, Nobel Biocare creste eficienta procesului de amprentare si a gradului de confort al pacientului.

Implantul Sky

INNO

Avand in vedere calitatea germana a firmei Bredent, implantul Sky ofera stabilitate ridicată a implantului, inca de la plasarea acestuia.
Sky are avantajul de a putea fi plasat atat la nivelul osului natural, cat și pe grefe osoase si in plus previne inflamarea tesuturilor moi din jurul implantului.
Avand la baza o tehnologie revolutionara, este fabricat din titanium, prezentand o suprafața de tip Osseo Connect.
Garantie 20 de ani.

Megagen AnyRidge

megagen

Implantul Megagen AnyRidge a fost conceput de catre un grup de chirurgi dentari cu o vasta experienta care se aflau in cautarea unui implant apropiat de perfectiune.
Implantul Megagen AnyRidge permite inlocuirea oricarui tip de dinte, fiind un implant foarte rezistent si stabil. Implantarea se poate face intr-o singura sedinta, pe parcursul unei singure zile.

Tehnologie de ultima generatie

Suntem in pas cu ultima tehnologie in stomatologie, aplicand cele mai moderne tehnici si proceduri de interventie, asigurand clientului nostru cele mai de calitate servicii, existente in domeniul stomatologiei.

Medici Specializati

Doar Pentru Tine! Tratamente Personalizate.

Clinica 5Dent oferă servicii de stomatologie complete, de la estetica dentara, ortodontie până la implanturi dentare.
La clinica noastră puteți conta pe interventii si tratamente stomatologice de urgenta in regim non-stop.
Pentru orice urgență stomatologică vă rugam să sunați la 0752.271.755  Suntem întotdeauna la dispoziția Dvs.

  • Consultație GRATUITĂ

Overall rating: 5 out of 5 based on 2 reviews