Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului 5dent, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
5dent foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator 5dent este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

Str. Graului 42, București
office@5dent.ro Facebook page

Aparat dentar invizibil Spark

Aparatul dentar Spark face parte din noua epoca moderna si tehnologizata a ortodontiei, fiind un aparat dentar invizibil, sub forma unei gutiere ce poate fi indepartata ori de cate ori este necesar.
Recomandat adolescentilor si adultilor, deopotriva, tratamentul ortodontic cu aparatul dentar tip gutiera Spark, ajuta la indreptarea dintilor si corectarea ocluziei, intr-un mod cat mai putin vizibil si cat mai facil pentru pacient.

Avantajele si dezavantajele aparatelor dentare Spark

Avantajele aparatului dentar Spark tin atat de partea functionala a acestuia, cat si de partea estetica.

Este un aparat realizat dintr-un material transparent, datorita caruia aparatul dentar Spark este invizbil.
Pentru ca vine sub forma unei gutiere, acesta poate fi inlaturat la nevoie, mai ales in timpul consumului de alimente care necesita masticatie. In cazul aparatului dentar metalic, alimentele se pot prinde in bracketi si ii pot chiar dezlipi.
Durata unui tratament cu aparat dentar invizibil poate fi mai mica decat durata unui tratament cu aparat dentar metalic si nu necesita extractii pentru o aliniere corecta a dintilor inghesuiti.
Confortul purtarii unui astfel de aparat dentar se simte la nivelul intregii cavitati orale si asta pentru ca, aparatul dentar Spark nu provoaca disconfort, iritatii la nivelul gingiilor, interiorului buzelor sau obrajilor, durere sau presiune mare.
Popularitatea purtarii unui aparat dentar invizibil a crescut si datorita faptului ca nu exista nicio restrictie alimentara pe tot parcursului tratamentului ortodontic.
Singurul lucru de care trebuie sa tina cont orice pacient care are aparat dentar Spark, este sa igienizeze foarte bine atat cavitatea orala, atunci cand aparatul dentar este indepartat, cat si gutierele, de fiecare data cand sun indepartate si reaplicate.

Cel mai important dezavantaj al aparatelor dentare transparente este reprezentat de costul acestora care este putin mai ridicat decat in cazul aparatelor dentare clasice.
La 5Dent beneficiezi de multiple modalitati de plata pentru orice tratament stomatologic, in rate, fara dobanda. Programeaza acum o consultatie si afla mai multe!

Cat timp se poarta aparatele dentare Spark

Timpul de purtare pentru aparatele dentare invizibile Spark difera in functie de fiecare pacient in parte si problemele dentare cu care acesta se confrunta. Pentru o aliniere corecta a dintilor, fara ca acestia sa fie supusi unor presiuni ridicate, se recomanda ca tratamentul ortodontic sa se desfasoare pe o perioada de timp de cel putin 1 an de la montarea acestuia.

In cazul in care dintii prezinta inghesuiri sau distantari mari, sau o malocluzie mai grava, tratamentul cu aparat dentar poate ajunge chiar si la 3 ani ca durata. Important este ca fiecare pacient sa inteleaga ca un astfel de tratament are numeroase beneficii care merita rabdarea si atentia lui, indiferent de timpul de asteptare.

Etapele tratamentului cu aparatul dentar invizibil Spark

Etapele tratamentului cu aparatul dentar Spark sunt:

Cum sa ai grija de aparatul dentar tip gutiera Spark

Un aparat dentar invizibil care vine sub forma unor gutiere, asa cum este si in cazul aparatului dentar invizibil Spark, se intretine mult mai usor decat un aparat dentar clasic. Pentru ca poate fi indepartat la nevoie, acesta nu mai este predispus desprinderilor, deteriorarii sau altor factori mecanici. In plus, procesul de igienizare este unul facil, el putand fi igienizat in totalitate atunci cand este indepartat.
Pentru ca aparatul dentar tip gutiera Spark sa se mentina la o calitate inalta cat mai mult timp, este necesar sa vizitezi regulat cabinetul stomatologic pentru schimbarea lunara a gutierelor, igienizarea dentara profesionala a cavitatii orale si verificarea amanuntita a sanatatii generale a dintilor.

De ce sa alegi Clinica 5Dent pentru montarea aparatului dentar Spark?

Programeaza acum o consultatie intr-unul din cabinetele clinicii stomatologice 5Dent, iar unul dintre medicii nostri ortodonti iti vor oferi cele mai bune optiuni pentru un tratament orotodontic personalizat.
Iti punem la dispozitie tratamente dentare fara durere, executate rapid, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Daca ai o urgenta dentara, contacteaza-ne acum!


Programari Clinica 5Dent

Programare Online

Fiecare pacient va fi contactat pentru confirmarea programarii.

Formular Programare Online


sau contactati-ne (0752) 271.755