Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului 5dent, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
5dent foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator 5dent este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

Bd. Mărășești 64-66, București
office@5dent.ro Facebook page
Localizeaza-ne pe harta
Vezi locatia
Tratamente in rate
afla detalii
Programare telefonica
(0752) 271.755
Programare online
vreau o programare

Implant Dentar

Implantul dentar este o piesa din titan sub forma unei radacini artificiale care se plaseaza in osul mandibular, respectiv maxilar si care devine suport de fixare pentru coroana dentara.

Implantul dentar arata, se simte si se comporta exact ca un dinte natural, fara a afecta in vreun fel functionalitatea cavitatii bucale, protejand astfel dintii vecini. Este cea mai buna varianta de tratament in cazul pierderii dintilor, inlocuindu-i pe cei naturali fara a fi necesar sa se sprijine pe o lucrare dentara sau sa afecteze dintii vecini. 


Implant dentar Nobel Biocare

Fiind cea mai eficienta solutie de tratament in cazuri complexe, implantul  dentar Nobel Biocare ocupa primul loc in randul implanturilor inovative. In cazul acestor implanturi producatorul ofera garantie pe viata, calitatea componentelor respectand cele mai inalte standarde.

1. Conceptul de tratament ALL-ON-4® – BEST IN CLASS

Acest concept este una dintre cele mai bune si eficiente optiuni atunci cand vine vorba de reabilitarea intr-un mod minim invaziv a unei arcade intregi pe un numar redus de implanturi. Astfel, extragerea dintilor afectati, inserarea a 4 implanturi, amprentarea si protezarea, se pot face intr-o singura sedinta.


Avantaje implant dentar Nobel Biocare All-on-4®:

- protezare provizorie fixa inca din ziua interventiei chirurgicale
- imbunatatirea imediata a functiei, foneticii si esteticii
- timp de tratament mai scurt
- costuri reduse compoarativ cu modalitatile conventionale de tratament cu implanturi
- necesitate redusa de augmentare osoasa
- implanturile posterioare inclinate permit utilizarea implanturilor mai lungi, crescand contactul dintre os si implant si evitand grefarea osoasa
- stabilitate ridicata cu doar patru implanturi
- implanturile posterioare inclinate pot fi ancorate in osul anterior, de mai buna calitate
- inclinarea imbunatateste sprijinul protezelor  
- implanturile dentare ajuta la pastrarea structurii osoase, reducand la minimum pierderile osoase
- restaurare dentara permanenta, puternica si stabila
- puteti rade, manca, vorbi si zambi din nou cu incredere

2. Implant dentar NobelActive

Dedicat implantarii imediate, implantul dentar NobelActiv vine cu un corp si un design al filetului care condenseaza osul in timpul insertiei si ajuta astfel la obtinerea unei stabilitati ridicate, indiferent daca este vorba de un tesut cu probleme, compromis. In plus, partea apicala este prevazuta cu lame taietoare in sens invers inserarii, pentru a permite orientarea implantului in pozitia optima de protezare.


Avantaje implant dentar NobelActive:

- rezultate estetice naturale si de durata
- posibilitatea ajustarii pozitiei implantului chiar in timpul inserarii acestuia
- osteointegrare imbunatatita
- conexiune puternica etansa

Implanturile NobelActive sunt prevazute cu o suprafata oxidata, TiUnite. Acest tip de suprafata poroasa ajuta la cresterea semnificativa a duratei de viata a implantului, oferind in acelasi timp stabilitate pe toate perioada vindecarii si ajutand la formarea mult mai rapida a osului.

Implant dentar StraummanImplant dentar Bredent

1. Implant dentar Blue Sky Bredent

Traditia de peste 40 de ani si design-ul unic al implanturilor Blue Sky de la Bredent ofera pacientilor posibilitatea obtinerii zambetului natural chiar si in cazul unor situatii clinice extrem de dificile.


Destinat inserarii izocrestale si structurat in zona coronara, acest implant dentar din titan este alegerea ideala atat pentru osul natural, cat si in cazul crestelor augmentate, structura speciala a filetului asigurand o stabilitate primare crescuta.

2. Implant dentar CopaSky Bredent
Cu ajutorul CopaSKY , un implant ultra scurt, cu o lungime de 5,2 mm si suprafata OCS (osseo connect-surface), Bredent rezolva problema crestelor cu atrofie osoasa crescuta.Acesta se adreseaza pacientilor cu atrofie ososasa severa rezultata in urma pierderii premature a dintilor si la care, de cele mai multe ori, este nevoie de augmentare osoasa.
Cu o lungime de doar 5,2 mm, acest tip de implant evita lezarea nervului alveolar inferior sau a sinusurilor maxilare, creand o baza stabila pentru restaurarile ulterioare.
Alegerea materialelor potrivite pentru restaurarile definitive este de asemenea foarte importanta.

3. Implant dentar Fast & Fixed BredentSistemul Fast & Fixed de la Bredent este solutia perfecta pentru efectuarea lucrarilor detare fixe intr-o singura sedinta (mai putin de 24 de ore).

O singura interventie poate include:
-extragerea dintilor compromiti
-augmentare osoasa acolo unde este cazul
-insertia a 4 implanturi mandibulare sau 6 implanturi maxilare 
-amprentare 
-cimentare lucrare fixa  


Programare Online

Fiecare pacient va fi contactat pentru confirmarea programarii.

Formular Programare Online


sau contactati-ne (0752) 271.755