Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Clinica 5dent, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Clinica 5dent foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Clinica 5dent este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

Bd. Mărășești 64-66, București
office@5dent.ro Facebook page
Localizeaza-ne pe harta
Vezi locatia
Tratamente in rate
afla detalii
Programare telefonica
(0752) 271.755
Programare online
vreau o programare

Implantologia

implantologia

Prin implant dentar se intelege o interventie chirurgicala prin care se introduce o piesa din titan sub forma unui surub pe arcada dentara, pentru a inlocui absenta unui dinte.

Dupa cateva luni (4-6 luni), timp necesar osteointegrarii, implantul se descopera si i se ataseaza o alta piesa metalica (bontul protetic) pe care medicul dentist poate plasa coroana, ce poate fi din ceramica pe suport remanium (Cr-Ni) sau ceramica pe suport din zirconiu.

De-a lungul timpului tehnica inserarii implanturilor a evoluat asa ca astazi, majoritatea pacientilor prefera ca si metoda de tratament implantul in locul puntilor dentare, unde este nevoie sa sacrificam dintii limitrofi bresei edentate.

 

Iti punem la dispozitie:

Tehnologie de ultima generatie

Suntem in pas cu ultima tehnologie in stomatologie, aplicand cele mai moderne tehnici si proceduri de interventie, asigurand pacientului nostru cele mai calitative servicii, existente in domeniul stomatologiei.

Medici Specializati

Doar Pentru Tine! Tratamente Personalizate.


Programare Online

Fiecare pacient va fi contactat pentru confirmarea programarii.

Formular Programare Online

@