Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Clinica 5dent, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Clinica 5dent foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Clinica 5dent este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

Bd. Mărășești 64-66, București
office@5dent.ro Facebook page
Localizeaza-ne pe harta
Vezi locatia
Tratamente in rate
afla detalii
Programare telefonica
(0752) 271.755
Programare online
vreau o programare

Odontoterapia

odontoterapiaOdontoterapia se ocupa cu tratamentul curativ al cariei dentare.
Caria dentara reprezinta una dintre cele mai raspandite imbolnaviri ale actualei populatii.Cariile se dezvolta numai pe dintii in contact cu mediul bucal si niciodata pe dintii complet inclusi.
In aparitia unei carii sunt incriminati o serie de factori care trebuie sa actioneze simultan.Astfel in urma studiilor experimentale si clinice s-a ajuns la concluzia ca terenul,flora microbiana si alimentatia contribuie la declansarea procesului carios.
Medicul isi poate da seama daca exista vreo carie prin examen clinic si paraclinic(radiografia).O carie dentara neglijata poate duce la aparitia complicatiilor cum ar fi necroza pulpara,abcesul dentar,etc.De aceea ,vizita regulata la 6 luni la medicul dentist este obligatorie!
Tratamentul cariilor simple consta in eliminarea si curatarea zonei afectate si apoi umplerea cavitatilor rezultate cu material(compozit)auto- sau fotopolimerizabil.

Programare Online

Fiecare pacient va fi contactat pentru confirmarea programarii.

Formular Programare Online

@