Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Clinica 5dent, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Clinica 5dent foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Clinica 5dent este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

Bd. Mărășești 64-66, București
office@5dent.ro Facebook page
Localizeaza-ne pe harta
Vezi locatia
Tratamente in rate
afla detalii
Programare telefonica
(0752) 271.755
Programare online
vreau o programare

Odontoterapia

odontoterapia

In urma studiilor experimentale si clinice s-a ajuns la concluzia ca terenul, flora microbiana si alimentatia contribuie la aparitia cariei, una dintre cele mai raspandite afectiuni stomatologice.

De tratamentul curativ al cariei dentare se ocupa Odontoterapia.

Medicul stomatolog valideaza existenta cariilor prin intermediul examenelor: clinic si paraclinic (radiografia) . Tratamentul cariilor simple consta in eliminarea si curatarea zonei afectate si umplerea cavitatilor rezultate cu material (compozit) auto, sau fotopolimerizabil.

Cariile se dezvolta numai pe dintii in contact cu mediul bucal si niciodata pe dintii complet inclusi.

 

Neglijarea cariilor duce la aparitia unor complicatii ca: necroza pulpara, abces dentar, etc. Pentru a preveni astfel de situatii, se recomanda un control avizat de catre medicul stomatolog, o data la 6 luni.

 

La 5 DENT benefieciezi de un pachet complet de tratament pentru cariile dentare.


Programare Online

Fiecare pacient va fi contactat pentru confirmarea programarii.

Formular Programare Online

@